Abraham pop ‘cartoon’ 3.2 meter


€ 55,00

Gegevens:

Veder naar de reserveringspagina

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht


Abraham pop ‘cartoon’ 3.2 meter huren

De klassieker onder de Abraham poppen is wel ons cartoon model. Deze wordt vooral vaak gehuurd bij 50 jaar of ouder. De pop is heel herkenbaar als Abraham door de lange grijze baard en de outfit die natuurlijk doet denken aan de zanger Vader Abraham. Het bordje 50 is dan ook bijna overbodig. Iedereen weet dankzij deze eyecatcher meteen dat er iemand 50 is geworden en de bierpul in de hand van deze figuur maakt nog eens extra duidelijk dat er iets feestelijks gaande is. Natuurlijk kun je deze Abraham pop ook huren met een ander leeftijdsbord. Rechts op het scherm kun je selecteren welk bordjeje met de pop geleverd wil hebben.

Veel mensen zetten een Abraham pop in de voortuin bij iemand die 50 jaar wordt. Het model ‘cartoon’ wordt hier vaak voor gebruikt dankzij de bolhoed en de lange baard. Zo zie je meteen dat het hier om een oude man gaat en daarom is hij ook heel geschikt voor andere verjaardagen boven de 50 of bijvoorbeeld om neer te zetten voor een themafeest zoals een Hollandse avond. Wanneer je het bordje weglaat staat er namelijk gewoon Vader Abraham met een bierpul.

De pop wordt opgevouwen geleverd inclusief blower. De blower werkt op netstroom, zorg er dus voor dat je stroom binnen handbereik hebt. De pop is 3.2 meter hoog en 1.5 meter breed. Hierdoor past hij in vrijwel iedere voortuin of bedrijfshal. Het opzetten van de Abraham pop kan binnen 5 à 10 minuten met 1 of 2 personen. De instructie wordt meegeleverd, scheerlijnen en haringen zijn standaard inbegrepen.

Specificaties

Hoogte pop

3,2 meter

Breedte pop

1.5 meter (excl. scheerlijnen)

Grondoppervlak pop

± 1 m2

Stroombehoefte

450 watt (230V)

Gewicht product

± 10kg

Afmetingen transportkist

60cm x 40cm x 40cm

Onze Abraham set bevat standaard

  • Blower 450 watt
  • Scheerlijnen
  • Haringen
  • Instructie opzetten en opbergen
  • Leeftijdsbord naar keuze
  • Retourlabel in geval van bezorging