Abraham pop feest 3.5 meter


€ 55,00

Gegevens:

Veder naar de reserveringspagina

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht


Abraham pop feest 3.5 meter

Of er iets te vieren is? Dat hoef je je met deze feestelijke Abraham pop niet meer af te vragen. Met deze opblaaspop is het meteen duidelijk dat het feest is. Je ziet de confettislierten op het jasje zitten, de pop heeft al een flinke pul bier vast en je ziet dat hij er erg blij mee is. Ook is deze Abraham duidelijk gekleed voor een feestelijke gelegenheid vanwege zijn vrolijke outfit.

Je kunt deze Abraham pop huren voor een 50ste verjaardag of een andere gelegenheid. Je kunt namelijk zelf bepalen welk bordje je gratis mee laat leveren. Natuurlijk verhuren we voornamelijk bordjes met ‘50’ erop, maar we hebben uiteraard ook andere bordjes en je kunt ons ook altijd even contacteren voor een bordje op maat.

De feestelijke Abraham pop wordt vaak verhuurd door ons. Enerzijds omdat hij voor allerlei gelegenheden gebruikt kan worden, maar ook omdat hij in vrijwel iedere tuin past. Hij neemt namelijk één vierkante meter in aan grondoppervlak wanneer je de blower en de scheerlijnen niet meetelt en hij is bovenaan op zijn breedst iets meer dan anderhalve meter breed. De pop opzetten is een kwestie van de slurf vastmaken aan de blower en dan in het stopcontact steken. Binnen twee minuten staat de pop fier overeind en hoef je alleen nog de scheerlijnen die aan de pop zitten vast te zetten. Dat kan in de grond, maar je kunt ze natuurlijk ook aan bijvoorbeeld een hek vastknopen.

Specificaties

Hoogte pop

3,5 meter

Breedte pop

± 1.5 meter (excl. scheerlijnen)

Grondoppervlak pop

± 1 m2

Stroombehoefte

450 watt (230V)

Gewicht product

± 10kg

Afmetingen transportkist

60cm x 40cm x 40cm

Onze Abraham set bevat standaard

  • Blower 450 watt
  • Scheerlijnen
  • Haringen
  • Instructie opzetten en opbergen
  • Leeftijdsbord naar keuze
  • Retourlabel in geval van bezorging