Abraham met stok 3.5 meter


€ 55,00

Gegevens:

Veder naar de reserveringspagina

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht


Abraham met stok 3.5 meter

De Abraham met stok is de meest verhuurde pop in ons assortiment. Al sinds jaar en dag kom je regelmatig dit model Abraham pop tegen en de kans is dan ook groot dat je bij een Abraham pop meteen aan dit model pop denkt. Iedereen heeft daardoor meteen door dat de man des huizes jarig is als deze pop er staat. Je kunt hem voor diverse leeftijden en gelegenheden gebruiken, dankzij de keuze uit verschillende bordjes. Of geef er je eigen draai aan door een zelfgemaakt bord!

Wil je iemand verrassen voor een 50ste verjaardag of voor een andere gelegenheid? Dan zit je met deze klassieker altijd goed. Het is niet te missen dat het om een oude man gaat, vanwege de kale hoofd, grote snor en natuurlijk de wandelstok. Perfect wanneer je gewoon een nette opblaaspop zoekt voor een oudere man of iemand van 50 of jonger gewoon voor schut wil zetten met een pop die duidelijk ouder is dan de jarige.

De pop is eenvoudig met één of twee personen op te zetten. Je sluit de slurf van de pop aan op de blower en je steekt de stekker van de blower in het stopcontact. Binnen twee minuten staat de pop overeind en is het alleen nog een kwestie van de scheerlijnen die aan de pop zitten vastzetten. De pop is 3.5 meter hoog en 1.5 meter breed op het breedste punt. Het grondoppervlak is ongeveer één bij één meter waardoor hij vrijwel overal past. Uiteraard leveren wij standaard een complete set inclusief blower. Houd er wel rekening mee dat je een haspel nodig kan hebben omdat de kabel niet al te lang is.

Specificaties

Hoogte pop

3,5 meter

Breedte pop

1.5 meter (excl. scheerlijnen)

Grondoppervlak pop

± 1 m2

Stroombehoefte

450 watt (230V)

Gewicht product

± 10kg

Afmetingen transportkist

60cm x 40cm x 40cm

Onze Abraham set bevat standaard

  • Blower 450 watt
  • Scheerlijnen
  • Haringen
  • Instructie opzetten en opbergen
  • Leeftijdsbord naar keuze
  • Retourlabel in geval van bezorging