Abraham pop ‘ouwe lul’


€ 55,00

Gegevens:

Veder naar de reserveringspagina

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht


Abraham pop ‘ouwe lul’

Wil jij een jarige eens goed voor lul zetten, die wel wat humor kan gebruiken of niet snel op zijn pik getrapt is? Dan is dit een hele leuke pop om te huren voor een verjaardag. Dat kun je doen wanneer iemand 50 jaar wordt, maar eigenlijk is deze opblaaspop geschikt voor eikels van alle leeftijden. Je kunt hem ook goed gebruiken als iemand bijvoorbeeld 25 jaar wordt, iemand met pensioen gaat of gewoon wanneer je iemand eens voor ouwe lul wilt uitmaken op een originele manier.

Met deze geweldige opblaasbare pop, heb je de ballen om net op het randje te zitten. Laat diegene maar weten dat je het een ouwe lul vindt, ook al pikt hij of zij dat niet. Een opblaasbare lul van 3.5 meter is ook een hilarische grote en opzichtige eyecatcher voor de buurt en iedereen die toevallig langs komt. De Abraham pop is maar liefst 3.5 meter, ideaal als je dus iemand letterlijk en figuurlijk voor paal wilt zetten. 

Het opzetten van deze opblaaspenis is ook zo gepiept. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de scheerlijnen vastzetten en de slang aansluiten op de blower, waarna je de stekker in het stopcontact steekt. Na nog geen 2 minuten staat de ouwe lul klaar door middel van een "blowjob" via de blower. Daarna laat je hem gewoon aan staan, je hoeft niet bang te zijn dat hij na een paar minuten al slap hangt. Zo heb je een opblaaspop ouwe lul van 3.5 meter hoog met een grondoppervlak van ongeveer anderhalve meter bij anderhalve meter. 


Specificaties

Hoogte pop

3,5 meter

Breedte pop

± 1.5 meter (excl. scheerlijnen)

Grondoppervlak pop

± 1.5m x 1.5 m

Stroombehoefte

450 watt (230V)

Gewicht product

± 10kg

Afmetingen transportkist

60cm x 40cm x 40cm

Onze Abraham set bevat standaard

  • Blower 450 watt
  • Scheerlijnen
  • Haringen
  • Instructie opzetten en opbergen
  • Leeftijdsbord naar keuze
  • Retourlabel in geval van bezorging