Abraham pop met rollator


€ 55,00

Gegevens:

Veder naar de reserveringspagina

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht


Abraham pop met rollator

Hoe beeld je het beste uit dat iemand een dagje ouder wordt? Eén van de meest duidelijke symbolen van ouderdom is waarschijnlijk wel de rollator. Wanneer je iemand dus even echt weg wilt zetten als kreupele oude kerel is de Abraham pop met rollator een uitstekende optie. Niet alleen voor een 50ste verjaardag, maar je kunt hem ook huren voor een andere verjaardag. Wij hebben namelijk verschillende borden voor verschillende leeftijden. Je kunt rechts op het scherm selecteren welk bord je nodig hebt. Staat het gewenste bord er niet bij? Dan kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Een Abraham pop met rollator is geschikt voor oudere mannen of wanneer je iemand die momenteel wat moeite heeft met lopen voor schut wilt zetten. De pop is duidelijk herkenbaar door het gebruik van opvallende kleuren, vooral de felrode rollator springt erg in het oog, en door het feit dat deze pop maar liefst 4 meter hoog is en 2 meter breed. Daarbij is hij ook 2.5 meter van voorkant rollator tot achterkant van de voet. Hij neemt dus meer ruimte in dan de meeste poppen die we verhuren. Houd daar rekening mee wanneer je de Abraham pop met rollator huurt, zodat je zeker weet dat de pop in de voortuin van de jarige past.

Het opzetten van de pop is zo gebeurd. Je pakt de pop en de blower uit, koppelt ze aan elkaar en je zet de blower aan door hem in het stopcontact te steken. Binnen een paar minuten is de pop volledig opgeblazen en kun je de scheerlijnen vastzetten.

Specificaties

Hoogte pop

4 meter

Breedte pop

± 2 meter (excl. scheerlijnen)

Grondoppervlak pop

2m x 2.5m

Stroombehoefte

450 watt (230V)

Gewicht product

± 10kg

Afmetingen transportkist

60cm x 40cm x 40cm

Onze Abraham set bevat standaard

  • Blower 450 watt
  • Scheerlijnen
  • Haringen
  • Instructie opzetten en opbergen
  • Leeftijdsbord naar keuze
  • Retourlabel in geval van bezorging