Opblaaspop 16 jaar huren

Is je zoon of maat 16 geworden en wil je eens echt uitpakken voor die verjaardag? Dan kun je natuurlijk een opblaaspop huren. Zo weet iedereen dat er één jarig is en dat er iets te vieren valt.

Waarom een opblaaspop 16 jaar?

Als iemand 16 jaar wordt is dat tegenwoordig geen hele bijzondere leeftijd, maar tot 2014 betekende 16 jaar dat je alcohol mocht drinken. Dat was voor veel vriendengroepen een reden om een bord in de tuin te zetten met een felicitatie erop en voor de jarige om een feestje te geven. Ondanks dat dit tegenwoordig niet meer geldt en het enige wat er verandert ongeveer is dat je een brommer rijbewijs mag halen, willen nog steeds veel mensen deze leeftijd vieren.

Welke opblaaspop zet je neer wanneer iemand 16 wordt?

Bij Abrahampopsethuren.nl worden er natuurlijk vooral veel bestellingen geplaatst voor wanneer iemand 50 jaar is geworden, maar we zijn er ook voor andere leeftijden. Denk bijvoorbeeld aan 18 jaar, 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar of een huwelijk. Voor al dat soort gelegenheden kun je natuurlijk een opblaaspop huren en in de voortuin zetten van de jarige of van het bruidspaar. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om een aangepast bordje aan de pop te bevestigen. Op de foto zie je weliswaar vaak een bordje “50” aan de pop zitten, maar we hebben ze ook met andere getallen, waaronder “16”. Ideaal dus wanneer je een pop wilt neerzetten voor een jonge god.

Zet je maat voor schut met een opblaaspop

Wanneer iemand 16 wordt is dat natuurlijk een goede gelegenheid om hem eens goed voor schut te zetten. Wat heeft hij allemaal al uitgevreten? Hoe is het in de liefde? Dat soort dingen kun je op zo’n dag natuurlijk even voor de hele wereld in de voortuin optekenen. Zo kan iedereen er iets van meekrijgen. Die boodschap kun je goed kracht bijzetten met een opblaaspop. Natuurlijk ga je dan niet voor de klassieke Abraham pop, maar kun je beter voor een ludieke opblaaspop gaan die goed past bij de boodschap. Op de homepage vind je ons aanbod. Wij zijn voortdurend aan het uitbreiden met ons assortiment en zo hopen wij op den duur een mooie pop te kunnen bieden voor iedere gelegenheid.

Ga voor gemak met een goedkope levering via Abrahampopsethuren.nl

Wanneer je iemand gaat verrassen met een opblaaspop 16 jaar, dan mag dat natuurlijk niet te veel moeite kosten en zeker niet te veel geld. Daar houden wij natuurlijk rekening mee. Bij ons huur je al vanaf 55 euro een opblaaspop en langer laten staan kost maar een tientje per dag. Zo is het dus prima betaalbaar om de pop een weekje te laten staan. Ook de bezorging is heel goedkoop bij ons. Wij verzenden onze poppen via PostNL en zo kunnen wij je pop al vanaf 13 euro verzenden met gratis retourneren. Verras dus ook iemand voor zijn 16e verjaardag met een opblaaspop voor de deur. Zoek een leuke pop uit en plaats een reservering!