Opblaaspop 25 jaar huren

Je wordt maar één keer 25 en dat moet natuurlijk groots gevierd worden! Je bent immers al op een kwart, zullen ze je waarschijnlijk vertellen. Of je dat haalt is natuurlijk maar de vraag, maar dat je halverwege de 50 bent is een ding dat zeker is. Daarom vieren veel mensen hun 25ste verjaardag dan ook groots. Ook vriendengroepen doen hier enthousiast aan mee en dat is dan ook de reden dat veel groepen bij ons een opblaaspop 25 jaar huren. Bij ons is dat namelijk heel makkelijk en betaal je nooit te veel. Lees verder voor meer informatie of bekijk meteen ons assortiment.

Een abraham pop achter een opblaasbare rollator

Waarom zet je een opblaaspop 25 jaar?

25 is natuurlijk een mooi rond getal. Het is een kwart van 100 en de helft van 50 jaar. Dat zien veel mensen als reden voor een feestje. Daarbij is het voor veel mensen de eerste mogelijkheid om een écht groot feest te geven. Vaak ben je afgestudeerd en heb je een baan of misschien heb je zelfs al wel een huis of een kind. In ieder geval is er voor veel mensen ruimte voor een groot feest en veel vriendengroepen willen dat dan ook vieren met een grote verrassing. Daarom huren groepen vaak een opblaaspop die past bij de jarige, of je huurt natuurlijk een halve Abraham!

Kies de opblaaspop 25 jaar die bij de jarige past

Bij Abrahampopsethuren.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan opblaaspoppen voor mannen die jarig zijn en het verdienen om eens goed in het zonnetje gezet te worden. Dat kan natuurlijk voor een 50ste verjaardag, maar waarom niet ook voor een 40ste, 30ste, 18e of 16e verjaardag? Wij maken het je makkelijk en goedkoop om een opblaaspop te huren en ze lijken lang niet allemaal op Abraham. Zo kun je ze dus ook gebruiken voor andere gelegenheden. Daarbij kunnen wij eenvoudig het bordje aanpassen dat we bij de pop leveren. Zo heb je altijd een leeftijd op de pop staan die correspondeert met de leeftijd van de jarige.

Zo makkelijk gaat een opblaaspop 25 jaar huren

Iemand verrassen voor zijn 25ste verjaardag maken wij graag gemakkelijk. Daarom hoef je alleen een pop te kiezen waarmee jij de jarige wil verrassen en vervolgens kies je de data waarop de pop bij de jarige moet staan. Je betaalt slechts een tientje extra per dag dat je de pop extra laat staan bovenop de huurprijs. Zo kost een pop een week laten staan slechts 60 euro extra. Verder betaal je alleen voor de dagen waarop je de pop daadwerkelijk huurt. Wij zorgen ervoor dat je de pop de dag voordat de huur ingaat al op kunt halen en eventueel zelfs al op kunt zetten. Je hoeft de pop pas weer terug te brengen nadat de huur is afgelopen.

Ontdek het gemak van verzending via PostNL

Verzending gebeurt bij ons meestal via PostNL. Je selecteert het pakketpunt waar je de pop op wil halen en vervolgens sturen wij het daar heen. Zo houden we de verzendkosten laag en hoef jij niet thuis te blijven om de pop in ontvangst te nemen. Je haalt hem gewoon op op een tijdstip waarop het jou uitkomt. Na het huren kun je de pop weer inleveren bij ieder PostNL-punt. Er is al een retourlabel meegeleverd, je hebt dus geen bijkomende kosten. Er zit een duidelijke uitleg bij de set waardoor iedereen de pop op kan zetten. Over het algemeen is dat binnen 5 minuten gepiept en ook het afbreken is een fluitje van een cent.

Abraham pop in de vorm van een ouwe lul

Bestel snel je opblaaspop 40 jaar!

Iemand verrassen vanwege zijn 40ste verjaardag hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Sterker nog, wij maken het je graag gemakkelijk. Selecteer de pop die het best bij de jarige past en plan in wanneer je hem opzet en afbreekt. Wij regelen de rest. Zo weet je zeker dat alles helemaal goed komt!