Opblaaspop 30 jaar huren

Is er iemand 30 jaar geworden of misschien wel 30 jaar getrouwd? Dan is een opblaaspop huren een leuke verrassing voor de jarige of het bruidspaar. Is dat dan niet alleen voor wanneer je Abraham ziet? Nee, de laatste jaren worden onze opblaaspoppen voor allerlei gelegenheden gehuurd en daar passen we de poppen dan ook op aan met bijvoorbeeld een bordje met de leeftijd van de jarige of een boodschap. Bekijk ons aanbod of lees op deze pagina meer over een opblaaspop huren voor een 30ste verjaardag.

Een abraham pop achter een opblaasbare rollator

Waarom huur je een opblaaspop voor een verjaardag?

Een opblaaspop huren doe je van oudsher vooral bij een 50ste verjaardag. Het verhaal gaat natuurlijk dat je dan Abraham ziet en dat is dan ook de reden dat veel mensen bij die gelegenheid een opblaasbare Abraham huren. Door het gemak waarmee je echter een pop kunt huren, wordt er tegenwoordig ook bijvoorbeeld een pop gehuurd ter gelegenheid van een 16e, 18e, 25ste of 40ste verjaardag. Veel vriendengroepen willen namelijk graag iemand in het zonnetje zetten of juist voor schut zetten en hoe kan dat beter dan met een pop van een meter of 3 of 4 hoog midden voor het huis?

Hoe kun je een opblaaspop 30 jaar huren?

Een opblaaspop huren is bij ons kinderlijk eenvoudig. Je selecteert de pop die je wil huren en vervolgens selecteer je de data waarop je de pop wil huren. Je kunt ook gewoon één datum selecteren. Wij leveren altijd standaard de dag voordat de huur ingaat en je hoeft de pop pas terug te brengen wanneer de huur al af is gelopen. Zo kun je een pop dus echt de hele dag laten staan en stiekem nog wel iets langer wanneer je de pop op tijd ophaalt. Daarbij betaal je slechts een tientje extra voor een extra dag huren. Zo is het dus ook voordelig om de pop wat langer te laten staan.

Een opblaaspop 30 jaar staat zo overeind

Het huren van een opblaaspop wordt bij ons vooral gemakkelijk gemaakt door de eenvoudige en voordelige verzending. Bij ons kun je de pop namelijk gewoon via PostNL jouw kant op laten komen. We leveren de pop bij een PostNL-punt bij jou in de buurt waarna jij hem af kunt halen. Het retouretiket wordt ook meegeleverd waardoor je geen bijkomende kosten meer hebt.

Dit betekent wel dat je de pop dus zelf op moet zetten. Gelukkig hebben wij een duidelijke uitleg waarmee iedereen eenvoudig de pop op een goede manier opgezet krijgt. Over het algemeen staat een pop al binnen 5 minuten overeind. Kind kan de was doen!

Abraham pop in de vorm van een ouwe lul

Huur jouw opblaaspop en verras de jarige

Een opblaaspop huren voor een 30ste verjaardag is een origineel idee waar de jarige waarschijnlijk geen rekening mee had gehouden. Dat maakt de verrassing extra groot voor de jarige of voor het 30 jarig bruidspaar. Je kunt namelijk bijvoorbeeld ook een pop huren voor een 30 jarig huwelijk. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kunt namelijk naast een pop voor een man ook vrouwelijke poppen huren bij ons. Neem contact op voor de mogelijkheden of plaats direct een reservering!