Opblaaspop 18 jaar huren

Een opblaaspop huren wanneer iemand 18 jaar wordt? Zeker wel! Wanneer je een jarige wil verrassen of juist voor lul wil zetten, dan is een opblaaspop huren een hele goede optie. Door zo’n grote pop in de tuin te zetten weet iedereen natuurlijk meteen dat er iemand jarig is en dat er wat te vieren valt. We hebben verschillende modellen opblaaspoppen in de verhuur die ook prima geschikt zijn voor een 18e verjaardag. Daarbij kunnen we ook het bordje op de pop eenvoudig aanpassen. Je kunt hieronder verder lezen over onze service, maar met een druk op de knop kun je ook meteen de poppen bekijken die wij aanbieden.

Een abraham pop achter een opblaasbare rollator

Opblaaspop huren, altijd een leuke verrassing

Natuurlijk ken je het fenomeen van de opblaaspop in de tuin vooral van de opblaaspoppen in de vorm van Abraham die je bij een 50ste verjaardag in de tuin ziet staan. Dat is dan ook de gelegenheid waar wij het vaakst een opblaaspop bij verhuren. De laatste jaren ontdekken echter steeds meer mensen dat je ook een opblaaspop huren kunt voor andere verjaardagen of voor een pensionering of een bruiloft bijvoorbeeld. Veel groepen jongeren huren bijvoorbeeld een pop voor een 16e, 25ste, 30ste, 40ste of dus een 18e verjaardag. Dat heeft ermee te maken dat het huren van zo’n pop een stuk makkelijker gaat dan je zou denken.

Hoe werkt een opblaaspop 18 jaar huren?

Een opblaaspop huren voor een 18e verjaardag is ontzettend gemakkelijk en daarom wordt hij ook steeds vaker voor deze gelegenheden gehuurd. Je kunt eenvoudig doorklikken naar onze homepage, daar vind je het complete aanbod. Kies een pop uit die het best bij de jarige past en selecteer de data waarop je wilt huren. Je hoeft alleen de data van het feest te selecteren. Wij zorgen er altijd voor dat je een dag van tevoren de pop al hebt en je hoeft hem pas de dag na het feest in te leveren. Je betaalt bij ons 55 euro voor één dag, een exra dag huren kost 10 euro, dus kun je er rustig voor kiezen om de pop voor een paar dagen te laten staan.

Een opblaaspop is zo opgezet

Naast de prijs hoef je het voor de moeite ook niet te laten. Veruit de meest gekozen optie voor verzending is versturen via PostNL. Jij selecteert het PostNL-punt waar je de pop wil ophalen en wij zorgen ervoor dat de pop daar ligt de dag voordat de huur ingaat. Vervolgens kun je de pop in principe al gebruiken. Daarbij heb je een duidelijke instructie in de kist zitten waarmee zelfs een dronken tiener hem nog opgezet krijgt
Abraham pop in de vorm van een ouwe lul

Maak 18 jaar speciaal met een opblaaspop

Door het gemak wordt een opblaaspop huren voor een 18e verjaardag een steeds makkelijkere optie om iemand in het zonnetje te zetten voor zijn of haar verjaardag en ook voor de prijs hoef je het tegenwoordig niet te laten. Wij hebben een leuk aanbod van opblaaspoppen om een jongen van 18 mee te verrassen. Daarbij zijn we ook constant ons assortiment aan het uitbreiden, zodat er altijd een geschikte pop bij zit voor jou. Ga dus snel naar ons aanbod opblaaspoppen van 18 jaar en plaats een reservering, dan zorgen wij ervoor dat de pop tijdig bij jou is!