Opblaaspop 40 jaar huren

Een opblaaspop huren als iemand 40 jaar is geworden? Ja, waarom niet? Wij maken het namelijk makkelijk om zo’n pop te huren, naar je toe te laten komen en om deze pop op te zetten. Zo kun je dus voordelig en gemakkelijk iemand verrassen vanwege zijn verjaardag, maar je kunt bij ons ook een bijpassende vrouwelijke pop huren naast de mannelijke opblaaspop bij bijvoorbeeld 40 jaar getrouwd. Meer weten over huren bij ons? Lees dan beneden verder of klik meteen door naar ons aanbod opblaaspoppen.

Een abraham pop achter een opblaasbare rollator

40 jaar? Opblaaspop huren!

De laatste jaren wordt steeds vaker het verzoek gedaan om het bordje aan te passen dat we bij de opblaaspop leveren. Voorheen hadden we alleen een bordje “50” dat we bij de pop leverden, maar tegenwoordig hebben we ze ook liggen voor de jongere goden. Vaak willen ouders en vriendengroepen ook wel de jarige verrassen met een leuke opblaaspop bij een andere leeftijd. Daarom hebben we ze ook liggen voor 40 jaar, maar ook voor 16, 18, 25 of 30 jaar!

Hoe werkt een opblaaspop huren bij ons

Een opblaaspop huren maken wij graag zo makkelijk dat je het bij iedere belangrijke verjaardag wel kunt doen. Dat doen wij door in de eerste plaats een gemakkelijk bestelproces voor je uit te rollen. Je selecteert de pop die je wilt huren en vervolgens selecteer je de dagen waarop de pop er moet staan. Je hoeft alleen die data te selecteren. Wij zorgen er altijd voor dat een pop een dag voordat de huur ingaat al aanwezig is op locatie en je hoeft de pop pas een dag later in te leveren. Daarbij betaal je slechts een meerprijs van €10,- voor een extra dag een opblaaspop 40 jaar huren. Zo is het dus heel betaalbaar om de pop langer te laten staan.

Verzending en opzetten

Je kunt de pop bij ons ophalen en we willen hem eventueel ook wel persoonlijk komen bezorgen. De meest gekozen methode voor verzending is echter versturen via PostNL. Jij selecteert het PostNL-punt bij jou in de buurt waar je de Abraham pop set wil ophalen en wij zorgen ervoor dat de pop daar op tijd is. Vervolgens neem je de kist mee naar huis en zet je de pop op. Dit is heel eenvoudig en we hebben bovendien ook een duidelijke uitleg bijgevoegd. Zo kan er eigenlijk niets misgaan!

Abraham pop in de vorm van een ouwe lul

Huur een opblaaspop 40 jaar voor de jarige!

Doordat wij het makkelijk en betaalbaar maken om voor iedere gelegenheid een opblaaspop te huren, zo ook voor een 40ste verjaardag, krijgen wij steeds vaker aanvragen voor deze gelegenheden. Alle poppen die wij verhuren zijn ook leverbaar met een bordje “40” of een ander leeftijdbord. Deze kun je eenvoudig selecteren in het bestelproces.

Wij hebben van de meeste poppen maar één model op voorraad. Plaats dus snel een bestelling voor de verjaardag van de jarige. Dan weet je zeker dat de verrassing door kan gaan!