Opblaaspop 60 jaar huren

Over het algemeen huur je een Abraham pop voor iemands 50ste verjaardag, maar het kan natuurlijk ook voor andere verjaardagen, bijvoorbeeld als diegene 60 jaar wordt. Uiteindelijk zijn onze opblaaspoppen ook maar gewoon figuren in de vorm van een oude man, die zijn dus prima te gebruiken voor een zestigste verjaardag. Het grote voordeel is namelijk dat we altijd een pop leveren met bijpassend leeftijdsbord. Op verzoek leveren wij een bord met 60 erop. Zo heb je dus echt een leuke grote verrassing voor de jarige. Hier vind je ons assortiment opblaaspoppen die geschikt zijn voor wanneer iemand 60 jaar wordt.

Een opblaaspop voor een man van 60 jaar, welke kies je?

Een opblaaspop huren voor iemand die 60 jaar wordt is natuurlijk een leuke verrassing. Weinig mensen verwachten het, omdat je het eerder bij 50 jaar zou doen, maar het wordt altijd wel gewaardeerd. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan opblaaspoppen die ook prima voor iemand van 60 jaar geschikt zijn. Zo hebben we natuurlijk verschillende oudere mannen, maar ook leuke opblaasfiguren die een hobby of beroep uitbeelden. Heel geschikt voor wanneer de jarige goed te herkennen is aan een bepaalde hobby of aan zijn werk. Zo maak je de verrassing heel persoonlijk. Dat is altijd leuker voor de jarige.


Wij verhuren de pop ook vaak als mensen 65 jaar, 70 jaar, 75 jaar of 80 jaar worden!

Huur een opblaaspop voor een 60 jaar getrouwd paar

Wij zijn er niet alleen voor het huren van Abraham poppen. We hebben ook Sarah poppen liggen die goed bij de Abraham pop passen. Heel leuk wanneer je iemand wilt verrassen met een diamanten huwelijk of een ander huwelijk. Neem even contact met ons op wanneer je graag een passend stel wilt hebben als opblaaspop voor een 60-jarig huwelijk, of juist een bronzen, koperen, zilveren of gouden huwelijk. We kunnen je altijd van dienst zijn met passende poppen voor een mooie verrassing op maat.

Voordelig een opblaaspop 60 jaar huren

Een opblaaspop huur je soms voor een dag, soms een paar dagen, soms een week. Het is vaak net wat jij wilt. Bij ons kan het allemaal. Kies een model uit en kom vervolgens in onze reserveringsmodule. Daar kun je eenvoudig kiezen welke datum je de pop wilt huren en wanneer je hem weer retour wilt sturen. Wil je hem alleen maar voor een dag of een avond neerzetten? Dat is ook geen probleem! Je kunt bij ons vanaf één dag tot wel 2 weken reserveren.

Verzending en retourneren van de opblaaspop 60 jaar

Een opblaaspop neerzetten voor iemands 60ste verjaardag is natuurlijk een leuke verrassing, maar het moet natuurlijk niet te veel moeite of geld kosten. Nu zijn we al heel goedkoop met onze poppen, maar het grootste voordeel is wel het gemak waarmee je de pop bij huis haalt. Bij ons ben je namelijk voordeliger uit. Je kunt uiteraard altijd gratis afhalen in Woubrugge, het Groene Hart van de Randstad, maar je kunt het ook voor maar 13 euro laten bezorgen en retourneren via PostNL bij een pakketpunt bij jou in de buurt. Wanneer je in de reserveringsmodule een datum hebt gekozen en de pop is nog beschikbaar dan kun je ook meteen de verzendmethode kiezen. De meesten kiezen hierbij voor PostNL, omdat dit voordelig is en heel gemakkelijk. Je haalt namelijk de pop even snel af wanneer het jou uitkomt!


Wil jij ook een man die 60 wordt verrassen met een mooie of grappige opblaaspop in de tuin? Kies dan één van onze mooie poppen en plaats een reservering bij abrahampopsethuren.nl!