Opblaaspop 80 jaar huren

Ken je een man die net 80 jaar is geworden of binnenkort 80 kaarsjes mag uitblazen (wens hem alvast succes daarmee), dan is een opblaaspop huren een heel leuk idee om de jarige te verrassen. Mensen verwachten meestal niet meer dat je nog met een gigantische opblaaspop van 3 à 4 meter hoog aankomt voor iemands verjaardag. Wij hebben verschillende poppen in de vorm van bijvoorbeeld een oude man om de jarige te verrassen. We hebben voor verschillende leeftijden een bijpassend bordje, waaronder 80 jaar. Zo wordt de pop dus gewoon aangepast op de leeftijd van de jarige. Ook een leuke verrassing voor een man van (bijna) 80 in petto? Kies een leuke pop uit en plaats een reservering. Onderaan de pagina leggen we uit hoe de reservering in zijn werk gaat.

Een abraham pop achter een opblaasbare rollator

Hoe reserveer je een opblaaspop 80 jaar?

Zoals je kunt zien hebben we verschillende opblaaspoppen voor een man van 80 jaar beschikbaar. Je kiest de pop naar jouw smaak uit en selecteert de data waarop je wilt reserveren. Dat kan voor een langere periode, maar ook bijvoorbeeld voor een dag. Je selecteert dan dezelfde datum voor het begin en het einde van de huurperiode. Je ziet nu onderaan de pagina de prijs staan voor de huurperiode. Vervolgens vul je jouw gegevens in en selecteer je op welke manier je de pop bij huis wilt hebben.

Kies je voor afhalen, verzenden of bezorgen?

Je kunt natuurlijk gratis jouw pop afhalen bij ons op de locatie in Woubrugge, Zuid-Holland, maar dat moet maar net bij je in de buurt liggen. Veel mensen kiezen ervoor om de opblaaspop gewoon te laten verzenden via PostNL. Jij kiest een pakketpunt bij jou in de buurt en vervolgens zorgen wij ervoor dat het daar ruim op tijd ligt. Je haalt het af, zet hem op (we hebben een uitgebreide handleiding met filmpjes voor het opzetten van jouw Abraham pop). Wanneer de huurperiode erop zit, kun je eenvoudig de pop weer opvouwen, in de kist leggen en terugsturen. Verzendinstructie en retouretiket zitten gewoon bijgesloten bij de pop. Zo maken wij huren eenvoudig!


Dat is dan ook de reden dat wij vaak opblaaspoppen verhuren wanneer iemand 60, 65, 70, 75 en natuurlijk 50 jaar wordt!

Abraham pop in de vorm van een ouwe lul

Iemand verrassen?Reserveer snel een opblaaspop

Een opblaaspop huren voor iemands 80ste verjaardag is een leuk en origineel idee, waar je echt iemands dag mee kunt maken. Zeker als diegene zich niet altijd gezien of eenzaam voelt. Plaats dus snel een reservering voor de pop die jou het meeste aanstaat. Het opzetten is een fluitje van een cent en ook het opruimen en retourneren is zo gebeurd. Zo wordt het dus een fluitje van een cent om een opblaaspop te regelen. Plaats dus snel een reservering en laat het gebeuren!