Opblaaspop 75 jaar huren

We hebben verschillende modellen opblaaspoppen. Een Abraham pop is eigenlijk niets meer dan een opblaaspop in de vorm van een oude man. Daarom huren veel mensen hem ook voor andere leeftijden. Wij houden daar rekening mee en hebben leeftijdsborden voor verschillende verjaardagen, waaronder 75 jaar. Zo heb je dus een opblaaspop die goed past bij de gelegenheid. Ook kun je speciaal een pop kiezen die extra goed past bij de jarige. Selecteer de pop die je wilt huren, daarna kun je de data selecteren waarop je wilt huren. Dit kan voor een dag, maar ook voor meerdere dagen of zelfs een week.

Een abraham pop achter een opblaasbare rollator

Kies een opblaaspop om de 75 jarige te verrassen

Heb je een verjaardagsfeest van iemand die 75 wordt? Dan zou een opblaaspop huren een hele leuke verrassing kunnen zijn. Het is vaak niet iets wat je verwacht wanneer je 75 wordt. Desondanks krijgen we bij Abrahampopsethuren.nl regelmatig aanvragen voor verjaardagen voorbij de 50 jaar, zoals een 60ste, 70ste, 75ste of zelfs 80ste verjaardag. Het leuke is dat mensen het vaak niet verwachten en dat maakt de verrassing alleen maar groter. Onze poppen zijn in principe geschikt voor verschillende leeftijden. Wij leveren dan ook altijd een bijpassend bordje met de leeftijd of met “pensioen” erop. Zo is een opblaaspop gemakkelijk persoonlijk te maken. Kies een pop die goed bij de jarige past en plaats een reservering.

Haal jouw opblaaspop af bij een PostNL-punt in de buurt

Je kunt natuurlijk gratis jouw pop afhalen bij ons op locatie in Woubrugge, Zuid-Holland, maar dat moet maar net bij je in de buurt liggen. Veel mensen kiezen ervoor om de opblaaspop gewoon te laten verzenden via PostNL. Jij kiest een pakketpunt bij jou in de buurt en vervolgens zorgen wij ervoor dat het daar ruim op tijd ligt. Je haalt het af, zet hem op (we hebben een uitgebreide handleiding met filmpjes voor je Abraham pop opzetten). Wanneer de huurperiode erop zit, kun je eenvoudig de pop weer opvouwen, in de kist leggen en terugsturen. De verzendinstructies en het retouretiket zitten gewoon bijgesloten bij de pop. Zo maken wij huren pas echt eenvoudig!
Abraham pop in de vorm van een ouwe lul

Verras iemand met een opblaaspop 75 jaar!

De opblaaspop zit bij ons in een stevige kist ter grootte van twee bierkratjes en hij past dus prima in de kofferbak van jouw auto. Zo is het dus een fluitje van een cent om iets te regelen. Een Abraham pop opzetten is immers ook kinderspel. Kies simpelweg een mooie pop en selecteer de data waarop je wilt huren. Wij zorgen ervoor dat je alles tijdig hebt, tegen een scherpe prijs!