Opblaaspop 65 jaar / pensioen

Veel mensen geven tegenwoordig een feestje als ze 65 jaar worden of met pensioen gaan. Een leuke manier om het feestvarken dan te verrassen is met een leuke, originele opblaaspop. Ook voor zulke poppen ben je bij Abrahampopsethuren.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk niet alleen poppen voor wanneer iemand 50 wordt. Een pop in de vorm van een oude man of een pop die een bepaalde hobby of beroep uitbeeldt is natuurlijk ook prima te gebruiken voor iemand die pensioneert of 65 jaar oud wordt. Sterker nog, wij hebben daar zelfs speciale borden voor liggen. Het enige wat jij hoeft te doen is een leuke bijpassende opblaaspop uitkiezen en het juiste bordje erbij selecteren!

Een abraham pop achter een opblaasbare rollator

Een opblaaspop huren voor iemand die met pensioen gaat

Met een opblaaspop iemands pensioen op 67-jarige leeftijd vieren? Wanneer iemand lang in dienst is geweest en nu van zijn welverdiende pensioen gaat genieten, doe je er goed aan om de aanstaande pensionado nog een keer goed in het zonnetje te zetten. Vaak wordt daar een feestje bij gegeven. Daar kan een leuke verrassing natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom verhuren wij ook regelmatig onze poppen op het moment dat iemand met pensioen gaat. Het leuke is dat wij constant bezig zijn met het uitbreiden van ons assortiment en daarbij ook rekening houden met de wensen van onze klanten. Zo is in de voorbije jaren ons assortiment al uitgebreid met steeds meer poppen in de vorm van bijvoorbeeld beroepen en hobby’s van mensen zodat je de opblaaspop echt persoonlijk kunt maken.

Hoe werkt verzending bij een opblaaspop 65 huren?

Wij doen bij een Abraham pop huren aan afhalen, verzending en bezorging. Afhalen kan gratis in Woubrugge, bij bezorging wordt er automatisch een prijs berekend op basis van jouw postcode in de reserveringsmodule. De meest gekozen optie is verzending via PostNL. Je kiest een PostNL-punt naar keuze en wij verzenden vervolgens de opblaaspop voor slechts 13 euro. Het grote voordeel is dat je jezelf zo veel tijd en geld bespaart en dat je niet thuis hoeft te blijven om de pop in ontvangst te nemen. Wij zorgen ervoor dat de pop altijd uiterlijk de dag voordat de huur ingaat op het pakketpunt ligt.

Hoe zet je de pop op?

Een pop opzetten is zo gedaan. Je blaast de pop razendsnel op met onze blower en daarna hoef je eigenlijk alleen nog de scheerlijnen vast te zetten in de grond of aan de balkonrand zodat de opblaaspop stevig blijft staan. Ook het opruimen is heel eenvoudig en is zo gebeurd. Daarbij sturen wij altijd een duidelijke uitleg met onze poppen mee waarin je duidelijk ziet hoe je de pop snel en gemakkelijk opzet en weer opruimt.

Wij verhuren trouwens naar 50 jaar poppen ook opblaaspoppen voor mensen die 60 jaar, 70 jaar, 75 jaar of 80 jaar oud worden!

Abraham pop in de vorm van een ouwe lul

Huur ook een opblaaspop 65 jaar of voor iemands pensioen!

Een opblaaspop huren is altijd een leuke verrassing wanneer iemand jarig is, maar ook als iemand met pensioen gaat. Men verwacht het meestal niet en je geeft meteen een groots signaal af. Zo’n pop is immers al snel 3 à 4 meter hoog. Wil jij ook iemand blij maken met een opblaaspop voor 65 jaar of zijn pensioen? Reserveer dan snel je pop!