Opblaaspop 70 jaar huren

Is iemand 70 jaar geworden en wil je diegene verrassen met een originele opblaaspop in de tuin? Goed idee! Meestal verwachten mensen het niet omdat een opblaasbare pop meer iets is voor je 50ste. De verrassing is er echter niet minder om. Dat maakt het dan ook zo’n goed idee. “Maar moet ik dan het bordje van 50 afdekken?” Nee helemaal niet nodig. Wij verhuren namelijk zo vaak voor andere leeftijden, dat we ook gewoon een bordje van 70 erbij kunnen leveren. Uiteindelijk is een Abraham pop niet meer dan een opblaaspop die op een oude man lijkt. Of je hem nu opzet voor iemand die 50 of 70 jaar wordt maakt niet zoveel uit. Kies dus een leuke pop uit ons assortiment en verras iemand.

Met welke opblaaspop ga jij iemand verrassen?

Wanneer iemand 70 wordt is het heel grappig om een leuke opblaaspop te huren. Je kunt diegene een beetje plagen door een pop in de vorm van een hele oude man neer te zetten, maar je kunt ook gewoon het model “ouwe lul” neerzetten. Een andere optie is om een pop te kiezen die verwijst naar de hobby of het (voormalige) beroep van de jarige, wat uiteraard ook ouwe lul kan zijn als hij geen zak uitgevoerd heeft. Zo maak je de opblaaspop echt persoonlijk, wat natuurlijk enorm bijdraagt aan de verrassing. Je kunt eenvoudig de pop van jouw voorkeur selecteren en vervolgens kom je in de reserveringsmodule. Je selecteert de data waarop je de poppen wilt huren en dan zie je ook meteen wat de prijs gaat zijn. Je kunt de pop voor een dag huren, maar ook voor meer dan een week. Net wat jij wilt!

Verzenden, bezorgen of gewoon afhalen?

Een probleem bij veel verhuurbedrijven van opblaaspoppen is dat het vaak erg duur is om de pop te laten bezorgen of je moet het hele land door rijden om de pop af te halen. Het grote voordeel van ons is dat je de pop ook gewoon via de post kan laten verzenden en retourneren voor slechts 13 euro. Je selecteert een PostNL-punt bij jou in de buurt en wij zorgen er vervolgens voor dat de pop er ruim op tijd ligt. Zo kun jij de pop gewoon afhalen wanneer het jou uitkomt en hoef je er niet voor thuis te blijven. Het pakket is ongeveer zo groot als twee bierkratjes en het past dus gewoon in de kofferbak van jouw auto. Je kunt het pakket ook bij ons afhalen in Woubrugge, Zuid-Holland.

Hoe zet je de opblaaspop op?

De opblaaspop, waarmee je iemand van 70 verrast, is zo opgezet. Uiteraard leveren we ook een blower mee. Je haalt de pop uit de kist, sluit de slurf aan op de blower en opblazen maar! Binnen twee minuten staat de pop overeind en dan is het alleen nog een kwestie van scheerlijnen vastzetten en de pop staat!

Ga voor de service van Abrahampopsethuren.nl

Een abraham pop huren voor wanneer iemand 70 jaar wordt, hoeft dus helemaal niet zo’n gedoe te zijn. Wij zijn actief door heel Nederland en leveren tegen scherpe prijzen. Daarbij kun je ons altijd bereiken voor vragen over de huur of bijvoorbeeld het opzetten of opruimen. Zo zorg je altijd voor een mooie verrassing!


Deze verrassing kan natuurlijk ook bij 50 jaar, 60 jaar, 65 jaar, 75 jaar of 80 jaar!